1 חבילת שעועית ירוקה חתוכה
קוביות של עגבניות טריות
10 עלי בזיל
4 שיני שום פרוסות
שמן זית בנדיבות
פלפל שחור גרוס
מלח אטלנטי
כפית סוכר - במקרה שהעגבניות חמצמצות
1 כפית צ'ילי מתוק גרוס
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
האמת היא שאת המתכון הזה הכנתי במהירות האור... עירבבתי את כל החומרים הנ"ל יחד בקערה (כאילו שאני מכינה סלט) ואז שפכתי את ה"סלט" כולו לווק מחומם, הקפצתי הכל יחד כ 3-4 דקות (תלוי ברמת הקושי המועדפת של השעועית) , לאחר שכיביתי את האש ערבבתי פנימה את הבצל הירוק.
המנה מוכנה לאחר כמה דקות של מנוחה. אפשר גם לאכול בטמפרטורת החדר כמו סלט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה